Invulkaarten babyshower

Is je vriendin, zus, vrouw, collega of een goede kennis zwanger? Samen met de beste vriendinnen van de toekomstige moeder wil jij de baby verwelkomen. Babyshowers zijn dus niet meer weg te denken. Een voorbeeld van een activiteit die je op een babyshower kunt doen is het invullen van deze invulkaarten. Als organisator van een babyshower mag jij de activiteiten organiseren. Met onze invulkaarten leer je de toekomstige moeder of vader nog beter leren kennen. Je creëert leuke en blijvende  herinneringen voor jezelf en de bezoekers, maar ook zeker voor de toekomstige moeder en/of vader. Niet alleen heb je het gezellig op je babyshower, maar je kan er zo ook achter komen wie het beste kan voorspellen van jouw vrienden.

Invulkaarten babyshower  Bestel hier

Hoe zien onze invulkaarten voor babyshowers eruit?

Onze invulkaarten voor babyshowers zijn naar deze tijd vormgegeven. Ze zijn makkelijk in te vullen en ze zien er leuk uit. De invulkaarten voor babyshowers verkopen wij per tien stuks en hebben een A6-formaat. Onze invulkaarten voor babyshowers zijn geprint op stevig papier, zodat je het voor een langere periode kan bewaren. Je kan het makkelijk bewaren in een album of een babybox, zodat de invulkaarten voor een langere tijd schoon en helder blijven.

Interesse in onze producten?

Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website. Naast deze invulkaarten, is er nog meer bij ons te verkrijgenm, zoals de kalenders voor onder andere de verjaardagen. Denk dan bijvoorbeeld aan verschillende soorten stickers, tassen, notitieboeken, kralenhangers, berkenschijven en nog veel meer. We helpen je graag aan je nieuwe favoriete spullen of een geschikt cadeau.

Sorteer op
  • INVULKAARTEN BABYSHOWER (10st.)
    INVULKAARTEN BABYSHOWER (10st.)

    INVULKAARTEN BABYSHOWER

    Een activiteit die op een babyshower niet mag ontbreken. De baby invulkaarten; voorspel de naam, geboortedatum, gewicht, etc. En laat nog een mooie wens achter. Een leuke herrinnering om in een album te…

    € 7,95
© 2016 - 2022 STUDIO-SIMPEL | Kalenders en cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel